راه های مثبت اندیشی و موفقیت
چهار قانون مهم و کلیدی در ارتباط با مغز
1. هر عملی که به صورت عادت و تکرار در بیاید ، کنترل عصــبی آن از قسـمت بالای مغز به جهت پایین مغز منتقل می شود . بر اســاس ، آمارهای علــمی ، روزا نه حــدود 50 هزار ا ندیشــه از ذهن من و شمــا عبور می کند و متأسفانه اغلبش منفی است و موجـب می شود به آدمــهای ضعــیفی تبدیل شویم که هیچ کاری از دستمان بر نمی آید
2. هر پیامی که مرتب تکرار شود در ضمیر نا خود آگاه می نــشیند پیــام به دو صورت منتقل می شود ذهنی و زبانی ذهنی با خود فـکر کردن چه مثــبت و چه منفی مثلأ روز به روز بد بخت تر می شویم ، یا روز به روز خوشــبخت تر می شویم چون تکنیک اول در ضمـیر نا خود آگــاه تکرار بود . اگر بخواهــید چیزی از خود آگاه به نا خود آگاه منتقل شود باید تکرار شود . زبانی با زبان خود تکرار کنید یا با زبان دیگری ، مثبت یا منفی ، پیام زبانی و ذهـــنی در ناخود آگاه می نشیند
3. اگر واکنشی بین ضـمیر خود آگاه و نا خود آگاه صــورت بگیرد غالبأ ضــمیر ناخود آگاه برنده است.
4. اگر ضمیر خود آگاه و ناخود آگاه در انجام کاری با هم موافق باشند توانــشان در هم ضرب می شود.
رویدادهای زندگی ما آینه ای است که ا ندیشـه های من و شما را به ســمت ما باز می تاباند ما با کلامی که بر زبان می آوریم و با فکر هایی که به ذهن می آوریم موجب بروز رخدادهای زندگی می شویم
انسان ماشین اثبات باورهایش است :
1. با گفتن جملات تأکیــدی در حالت دستیا بی و به عینــیت رسیدن ا نســان قوی می شود ( عامل ) همسو کردن خود آگاه و ناخود آگاه توا نشان را در هم ضرب می کنند . قانون چهارم مغز : عبارات تأکیدی را در حالت دستیابی بیان کنیم.
2. قانون دوم : ما باید عبارات تأکیدی را باور کنیم.
" ناپلئون هیل" نبردهای زندگی همیــشه به نفع قویتــرین ها و سریعتــرین ها پایان نمی پذیرد بلکه دیر یا زود برد با کسی است که بردن را باور دارد.
چه طور خود را متقاعد کنیم که به خواسته های بزرگمان می رسیم ؟ همین طوری که تا امروز خودمان را متقاعد کردیم که نمی رسیم با آدم های منفی و کوچک و آنهــایی که مرتب عدم موفقیت را در زندگی خود تجربه کرده اند نشست و برخاســت کرده ایم آرام ، آرام باور کردیم که موفقیت برای ما نیست.
3. کوتا ه و ساده باشند : عبارتی که کوتاه و ساده تر است بیشتر قابل تکرار اسـت من در یک دقیقه می توانم 4 بار یک عبارت کوتاه را بگویم ولی اگر عبارت طولانی شد تکرار کمتر می شود و نفوذ در ناخود آگاه کمتر.
4. عبارت تأکیدی حتی الامکان باید با صدای بلند بیـان شود چون به محـــض اینکه شما فکر می کنید به گفتن عبارات تآکیدی ، از طریق ذهن عبارت منتقل به ضمیر نا خود آگاه می شود اما وقتی با صدای بلند بگوییــم گوشــها هم می شنــوند و از مسـیر دوم هم عبارت منــتقل می شود و ، وقتی از دو مســیر منــتقل شود تأثیر سریعتر خواهد بود.
5. عبارات تأکیدی پیرامون یک موضوع ثابــت باشد ضمــیر نا خود آگاه مانـــند یک کامپیــوتر خنگ است مــثلأ اگر برای یک کامپیــوتر برنامه stand byرا برایش تعریف نکنیم و آن را روشن بگذاریم همینطور روشن می ماند اگر ما پــیرامون یک موضوع عبارات مختلفی را بگوییم ضــمیر نا خود آگاه تشــخیص نمی دهد که این همان موضوع است و جملات تأکیـدی مختــلف در یک موضوع اثر نخواهـــــدداشت پس یک عبارت را انتخــاب می کنیم و تا رسیدن به نتـــیجه فقــط همان عبــارت را تکرار می کنیم . آنقدر که به نتیجه برسد بستگی به باور شما دارد . برای مثبت اندیشی و داشتن باورهای سازنده خیلی از مواضع را باید رها کنیم خیلی از تفکرات منفی و غلط و باطل را رها کنیم و گر نه دامیم ، کلمات و جملات در زندگی ما تأثیر خارق العاده دارد پس دقت کنید به آنچه که می گویید و مرتب جمـلات را درباره خود به کار ببرید ، مثلأ به خود گویی مثبت و توانمندی سازی عادت کردن . منـظور از مثبت اندیشی ، نفی افکار منفی نیست چون منفی ها وجود دارند اما می خواهیم آنقدر مثبت و قوی بشویم که منفی ها روی ما تأثیر نگذارند نه اینکه نفی بشوند . برای رسیدن به مثبت اندیشی باید جملات تأکیدی به کار برد اما دقت داشـته باشــید بعد از اینکه شروع به مثبت اندیشی می کنید افکار منفی هــجوم می آورند که باید در برابر آنها مقاومت کرد.
عبارت تأکیدی را به 3 صورت می توان گفت :
به صورت شفاهی و فردی : هر فرد برای خودش تکرار می کند .مثـلأ (....تو روز به روز خوشبخت تر می شوی)
2- به صورت شــفاهی و غیـر فردی : به صورت دو نــفره و یا گروهی چــند نفر با یکدیگر تعهد می کنند که از این به بعد مـثبت بیندیشند . مثبــــت سخن بگوینـد ، از یکدیگر تعریف کنند ، همدیگر را تأیید نمایید.
3- نوشتن عبارات تأکیدی و مثبت بر روی کاغذ و نصب آن بر در و دیوار
برای تلقین به ضمیر نا خود آگاه 6 شرط لازم است:
1- نگهداری 2- تکرار 3- عدم حساسیت 4- عدم نگرانی 5- تطابق آلات فیزیـکی بدن و چهره با خواست های درونی 6- تصویر سازی ذهنی
نگهداری خود به دو دسته تقسیم می شود:
1- نگهداری اختصاصی : عباراتی را که مدتی تکرار کرده اید نباید خلاف و عــــکس آن را بگویید.
2- نگهداری عمومی : تا جایی که ممکن است خود را از منفی ها دور کنیم
برای دوری از منفی ها 4 روش پیشنهاد می شود:
1- دوری کردن از منفی هایی که ممکن است افراد منفی باف و منفی
2- عوض کردن جریان منفی و جریان مثبت صحیح به آن دادن ، مثلأ در برابر کسی که فقط از محرومیتها می گوید از موهبت ها حرف بزنید و مسیر بحث را عوض کنید
3- در برخورد های تند که با شما می شود در همان لحظه پاسخ ندهیم
4-به گوش یاد دهید که نشنود و به چشم یاد دهید که نبیند
برای باور سازی مثبت و مثبت اندیشی و توانمندی از تجـسم خلاق باید استـــفاده کرد .یک شی ء ساده را در مقابل چشــمان قرار دهید و آن را خوب نگاه کنــــید بعد چشــمانتان را ببندید و تلاش کنــید آنچه که دیده بودید تــصور کنید و بعــد دوباره چشـــــمان را باز کنید و آن قسمت هایی را که ندیده بودید دقـــت کنید و دوباره با چشمان بســـته آن را تجـسم کنید و آنقدر این کار را تکرار کنید تا آن شی ء را کاملأ در ذهن ببیـــنید بعد شیء دیگر را تمرین کنید تصور در تجسم خلاق بیـشتر و بهـتر خواهد بود و بهـــترین زمان آن نیز صبح و شـــب است اما در هر زمان می توان انجام داد.
فعال : تصویر هایی است که شما انتخاب که کدام را ببینید.